En spontan fotorunda på stan här i Köping

Första dagen i julmånaden har startat och med det så drar ju julbestyren igång. Det ska pyntas, det ska städas och det ska grejas både högt och lågt. Men allting blir vad man gör det till och själv tar jag det lugnt. Jag är hemma om dagarna som stöd för min svårt cancersjuke man och då får all annan betydelse en annan dimension. Stressen får man lägga någon annanstans. För här gäller en dag i taget. Men naturligtvis så ska ju alla tomtar och annat upp som vanligt.

Jag hade ärende till apoteket för att hämta ut morfin till maken och tog med mig kameran. Inte för att jag var så speciellt sugen på fotografering. Men kanske jag kunde bli. När mina ärenden var utförda så gick jag en runda och började fota lite här och där på stan (Köping)

Nu hade jag börjat komma igång och det kändes roligt att fotografera även fast det var kyligt. Jag tog mig bort mot gamla stan för att ta lite bilder på den gamla delen av Köping och där upptäcker jag full aktivitet. Vilket jag inte hade en tanke på innan att det var julmarknad.

Knäppte några snabba kort lite här och var  och gick sen vidare mot det gamla industriområdet innan jag tog mig till bilen för hemfärd.

Det var visst flera som var på väg hemåt från julmarknaden.

Inlagt 2012-12-01 15:48 | Läst 1360 ggr. | Permalink
Kul med din lilla bildkavalkad från vår lilla stad. Det är faktiskt inte många som har kameran med sig denna årstid, och utnyttjar den till något positivt. Ofta blir det som min gamla arbetskamrat under den analoga tiden brukade säga: Har nu på min filmrulle redan bilder från tre olika julaftnar !!! Hej- jag ser väl dig någon gång med din kamera // Hans
Svar från Tinaspicture 2012-12-01 18:41
Tack för din kommentar Hans :) Kameran glöms nog bort oftast till dom vardagliga händelserna. Som tur är så har kameran alltid funnits tillhands sen jag var liten och blivit en vanesak som oftast finns med hela tiden.
Hej Christina! En dag i taget är klokt och julhysterin låter man andra sköta. Du verkar vara otroligt stark med tanke på omständigheterna och en liten 1a advents tanke till dig.. Mvh.Tony
Svar från Tinaspicture 2012-12-01 18:51
Tack Tony !! Det är nog som Kenta sjöng "Just idag e jag stark" och det går nog upp o ner. Men jag har nog en hyfsat bra mental styrka som räddat mig många gånger :) och i dom här omständigheterna så har man inget annat val.
Ha nu en fortsatt bra helg du också :)
Fina bilder från din runda Christina. Sänder en styrkande tanke till din make!
Ha en fin kväll!
Svar från Tinaspicture 2012-12-01 20:39
Tack i dubbel bemärkelse Heléne :)



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver