Jag har varit och kollat läget....

Jag har varit och rekat.

Efter tipset igår på bloggen här så begav jag mig iväg mot Näs naturreservat. Laddade kameraväskan som egentligen inte är en kameraväska utan en midjeväska för fiske som jag hittade på Biltema för billiga ca 300 kronor.

Översta facket en nätryggsäck och i understa facket ett hopvikbart sittunderlag. Två sidoväskor (mindre) och ett rejält midjelås. Perfekt för den lilla utflykten. Förutom dom två facken där jag förvarar kamera och objektiv.

Nåväl.... Jag har aldrig varit vid Näs naturreservat så jag ville reka terrängen lite. Begav mig in i trollskogen och följde några stigar. Men jag började få andra tankar om att man ska nog inte ge sig in i okända skogar. Därför vände jag tillbaka mot bilen. Jag återkommer snart hit igen för igår lade jag ut en efterlysning om fotosällskap på en spontan fototur nu på lördag.

Köpings fotoklubbs facebook sida fick min efterlysning och några har nappat. Varav en känner till området så det är ju bra för då slipper jag väl gå vilse. Kan ju tillägga att jag inte känner någon i klubben eftersom jag är ny medlem där. Har bara varit på ett möte nyligen och då var det mest hej, hej till höger och vänster. Det är bra med facebook ;)

Jag gick i stället över den lilla grusvägen och ner mot vattnet, ca två meter från vägkanten och satte mig ner och gjorde mig klar för fotografering. Nu hände det väl inte så mycket här vid Skedvisjön men det var rofyllt att sitta och titta ut över vattnet. Någon enstaka fågel kom förbi flygandes men jag har ju inget teleobjektiv så jag fick nöja mig med att titta på när den flög förbi.

Jag åt mina två skogaholms-mackor med ost på, fotade och filosoferade en stund innan jag vände bilen mot Köping igen. Nu vet jag lite hur det ser ut och på lördag återkommer jag och några till. Bara det inte regnar eller snöar vill säga.

Inlagt 2012-11-13 15:46 | Läst 1572 ggr. | Permalink
Härlig bild från fototuren! Och bra tips om väskan. En sån måste jag fixa :)
/ Lena
Svar från Tinaspicture 2012-11-13 20:23
Jag är så nöjd med väskan :)
Attans så vacker den sista bilden är!
//Ewa
Svar från Tinaspicture 2012-11-13 20:24
Tack Ewa !! Det var kul att höra :)



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?