Avsaknad av foto objekt

Jag hittar inget roligt att fotografera !!!

Tog kameran och åkte till stugan i Sundänge som ligger en bit utanför Köping. Jag ville också kolla läget i den vinterbonade stugan och sen fotografera lite i det fina solskenet som varit idag.

Men det finns ju bara en massa torra löv på marken och vissnat gräs. Träden är avskalade från alla löv, inga insekter eller blommor. Fåglarna hade gömt sig för dagen. Jag hittar inget att fotografera !!! Höstlöv har jag fotat tillräckligt av för i år.

Jag tog mig till badplatsen för att strosa lite där och se om jag kunde hitta något foto objekt. Nej, inte mycket där heller. Eller är det jag som inte är på kreativt fotohumör ? Nu höll solen också på att gå ner.

Blåste snålblåst vid badplatsen och fingervantarna var inte mycket till hjälp. Känner hur fingrarna börjar bli iskalla och man vill inte plocka av dom för att göra göra justeringar på inställningarna på kameran, så det får bli halvautomatik. Känner också hur röd jag börjar bli om näsan.

Nej, hem och ta ett varmt bad istället......

Inlagt 2012-11-12 17:35 | Läst 2009 ggr. | Permalink
Känner igen fenomenet men sista på bryggan blev det ett skönt ljus i/ mvh Danne
Svar från Tinaspicture 2012-11-12 17:58
Jag får ta nya tag imorgon ;) Tack för kommentaren :)
Jag känner också igen fenomenet. Men bilderna kommer och då är det bäst att ha kameran med. Jag går aldrig hemifrån utan kameran, men har inte alltid bilder med hem. Fint ljus på bryggan.
/ pia
Svar från Tinaspicture 2012-11-12 18:19
Det är väl så...jag var inte på fotohumör ;) Tack för kommentaren på bilden :)



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?