I valet och kvalet.....

Ibland får man anledningar att fundera lite extra. Det har jag fått nu och jag måste ta mig en ordentlig funderare över mina val. Något jag brukar göra när jag hamnar i sådana situationer, är att ta en promenad och då brukar kameran få hänga med. Det är ett bra sätt att lufta sina tankar.

Jag brukar gå en runda här i Sundänge med naturen inpå knuten och vidare ner till sjön som ligger ca 500 meter genom skogen.

Dagarna innan jag gick på semester i slutet av januari så tog jag steget och sade upp mig från mitt jobb efter sju år till sjöss. Dumdristigt kan tyckas (i mångas ögon vid min ålder) men för mig så var det, det enda rätta, av olika skäl. Nu vet ju jag att i min bransch så råder det brist på kunnigt folk så jag är / var inte orolig för den sakens skull.

Jag tror inte jag har tagit mig vatten över huvudet. Dom två senaste dagarna har satt myror i knoppen på mig och jag har helt plötsligt två jobb att fundera över. Ett angenämt problem att fundera över.

När jag behöver skingra mina tankar så brukar jag sätta mig en stund vid någon av bryggorna här vid Västlandasjön och låta tankarna fara. Det brukar kännas bättre efteråt. Tyvärr gick det inte att komma ut på min favoritbrygga utan vadarstövlarna på.

Eftersom jag använder Firefox webläsare kan jag inte kopiera dagens bilder från mobil /instagram och klistra in här i bloggen så får ni en gammal bild från min favorit brygga. Annars hade du fått se en bild från den idag oåtkomliga bryggan, tagen med mobilen.

Här brukar jag sitta och filosofera. Jag tror jag har kommit närmare ett beslut snart.

Ps. Någon som vet varför det inte funkar med Firefox och Fotosidans blogg. Inte på min dator i alla fall. Ibland händer det att jag vill klippa ut ett stycke av texten jag skrivit och flytta den. Men det går inte.

Inlagt 2014-03-12 22:18 | Läst 1190 ggr. | Permalink
Frigöra bruset i huvudet för att höra rösten inom dig är ett bra sätt att ta beslut. Naturen speciellt vatten har en sådan inverkan på mig med, konstigt nog även Måsar. =)
Du vet redan vad du Vill göra och vad Du borde göra med dina val, följ det som ger dig mest. Denna gång är det DU som ska bli lyckligast.

//Johanna
Svar från Tinaspicture 2014-03-13 08:36
Tack för fina råd Johanna :)
Vackra vårbilder! Spännande med en nystart i livet! Önskar dig lycka till! Yvonne
Svar från Tinaspicture 2014-03-13 08:36
Tack Yvonne !!
Fina bilder med mycket vårkänsla! =)
Ha en bra dag!
Svar från Tinaspicture 2014-03-13 17:06
Tack Heléne, det har varit en bra dag. Hoppas du haft detsamma :)
Fina bilder och önskar dig lycka o välgång på färden!
Svar från Tinaspicture 2014-03-13 23:14
Tack Anette !!



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?