Övergivet hus.....

Nu ligger mina safaribilder och vilar i arkiven ett tag. Nästa projekt är att plocka bort skitbilderna som jag också tog. Istället så blev det en promenad bortåt vägen här i Sundänge. Solen tittade fram lite grand och snön har snart smält bort.

På en av stugtomterna inte så långt från min så hittar man denna sittplats.

Hade fått tips om en brygga vid Sunnansjön som jag spanade in läget på om jag skulle vilja fota fågellivet någon dag. På väg tillbaka så kände jag att jag var glad över att inte ha detta lilla hus.

Fortsatte bort på vägen och in i skogen till detta hus som jag varit vid förut. Men nu tänkte jag att jag skulle ta mig en närmare titt inomhus.

Hmmm...taggtråd runt fönstret.

Panelen till synes borta på vissa ställen och man kunde skönja timmerstommen som börjat ruttna. Någon har spikat upp en dörr för fönstret för länge sen.

Efter att ha kikat in genom fönstren och såg hur innertaket såg ut så avstod jag från att själv gå in i huset. Det får bli en annan dag, tänkte jag.

Men nu har jag faktiskt varit in i huset. För när jag kom ut på vägen igen så hade någon parkerat en bil där. Ur skogen på andra sidan vägen kommer en "snubbe" gåendes med en kamera runt halsen. En som var ute på samma ärende som mig. Vi kom till att prata och gjorde sällskap tillbaka till huset. Nu hade jag ju inte med mig det mindre objektivet (orutinerat) så det blev inget fotat inuti. Men nästa gång så...

Inlagt 2014-02-24 17:12 | Läst 2731 ggr. | Permalink
Det är något visst med gamla hus och jag gillar färgerna när det röda har bleks riktigt länge. Samtidigt är det lite tragiskt att det fått förfalla.
Hälsningar Lena
Svar från Tinaspicture 2014-02-24 18:55
Ja, huset ligger annars med perfekt utsikt på en liten kulle. Synd på så fint hus som det har varit.
Fåtöljen är riktigt härlig! Som designad...
Svar från Tinaspicture 2014-02-24 19:55
Jag skulle vilja provsitta den varje gång jag går förbi :)
Cool sittplats, nästan som en kungatron.

Daniel
Svar från Tinaspicture 2014-02-24 20:35
Det är bara trollet som fattas.
Snacka om ödehus! Fina bilder och fåtöljen var läcker!
Svar från Tinaspicture 2014-02-25 08:30
Tack Dan !! Jag gillar den sittplatsen :)



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?