Jag känner mig nöjd med mitt val....

Nu har jag skaffat mig en "fotorygga". Efter att länge stoppat extra vaddering i andra väskor för att släpa kameror hit och dit så insåg jag ju att när jag ska ut på långresa så funkar inte det. Jag har ju tänkt släpa med mig nästan hela kamerautrustningen jag har och då duger inte mina provisoriska installationer.

Först måste jag ge en eloge till MediaMarkt i Västerås som har en suveränt kunnig fotokille. Jag har handlat flera gånger förut av honom och han försöker inte pådyvla några värstinggrejer. Det uppskattas av mig och man kan prata för- och nackdelar med honom.

Till slut valde jag Case Logic DCB309K ryggsäck för 1190 kr.

Jag har nu lite snabbt provpackat "ryggan" med två kamerahus, två laddare, canon 100-400, tamron macro 90mm och canon 18-55. Jag har fortfarande utrymme kvar till laptop och lite prylar som behövs i ett handbagage. Nu ska jag inte ha en laptop med mig, men bara för att tala om vad som ryms. Med det jag packade så vägde väskan ca fem kilo (inte datorn). Regnskydd att trä på finns också och att man kan hänga på ett fotostativ.

Jag får ju ordna upp det bättre sen men jag känner mig nöjd och jag behöver inte byta till något annat val av ryggsäck. Den var ganska liten och smidig så att den passar bra till små utflykter. I översta mittenfacket ligger ett slarvigt ilagd axelband.

Två minneskort och ett extra batteri till 60D inköptes också. Kollade på en solcellsladdare till mobilen också men 550 spänn var lite mycket tyckte jag. Men dom kanske kostar så mycket. Just nu kändes det som lite lyxigt. Men det kanske inte är så dumt ändå......

På måndag är det dags för att vaccinera sig......

Inlagt 2013-11-30 18:37 | Läst 2049 ggr. | Permalink
Blir nog bra, kul med hjälpsam personal, en bristvara! Hälsn, LO



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver