Har du några bra tips ??

Det pågår mycket runt mig och kameran har inte fått lufta sig som jag helst skulle ha velat. När man är borta så mycket som jag är, så blir vissa ledighetsdagar fullspäckade med saker som måste tas tag i. Men jag är så sugen på att fotografera och min tanke var att ta en fotopromenad, men när det blåser som det gör idag så känns det inget lockande. Hoppas det lugnar ner sig framåt dagen.

Det blev i alla fall ett foto igår på detta vackra hus. Numera så inrymmer det tidningen Bärgslagsbladets lokaler.

Jag funderar på att plocka ut en hel del foton från mina arkiv och göra en fotobok med blandade bilder att bläddra i. Nu undrar jag om det finns någon som har ett bra tips på var man kan beställa det. Lite koll har jag, men du kanske har något förslag som jag har förbisett.

Inlagt 2013-11-28 08:18 | Läst 961 ggr. | Permalink
Oj, det var verkligen ett fint hus, och en bra bild.... Huset är ju så smyckat, så det nästan inte känns svenskt... Pampigt, mäktigt, som ett Ting ska va.... Kan inget om fotoböcker, men klurar på det själv... Ha det fint! //PeterL
Svar från Tinaspicture 2013-11-28 09:32
Tack för din kommentar Peter :) Kul att du gillade bilden.
Hej
jag skrev om samma sak nyligen:
http://www.fotosidan.se/blogs/tommy-andersson/nagon-som-vill-dela-med-sig.htm

Just nu sitter jag och gör en bok med Önskefoto och en större bok på Crimson.

mvh Tommy
Svar från Tinaspicture 2013-11-28 09:36
Oh !! Tack Tommy.
Jag har nu läst ditt inlägg och alla kommentarer. Bra :) Jag har precis laddat ner Fuiji fotobok för att testa offline. Nu återstår frågan om jag ska göra tema eller blanda hejvilt med bilder som jag själv gillar. Ska kolla upp de andra fotoboksleverantörerna som tipsades och se vad dom erbjuder.
tomazon 2013-11-28 09:40
Man gör som man vill men själv föredrar jag "tema" eller ett fokusområde :-)

Jag gör en julklapp med ett tydligt tema (hemligt) och sen gör jag en egen streetbok. Klart det går att blanda hejvilt men varför inte istället göra fler böcker med olika teman?
Svar från Tinaspicture 2013-11-28 10:24
Mmmm...good point :)
Känns i alla fall kul att på ett enkelt sätt göra sina egna fotoböcker :)
Tema och Fokusområde låter bra. Jag kör på det :)
Har funderat på att göra en bok jag med, men tröttnar så fort på mina bilder så inget liksom duger för att printas, men nåt ska man väl kunna hitta!
Lycka till med din bok i alla fall!
Svar från Tinaspicture 2013-11-28 22:42
Jag har nu testat Fuiji och Önskefoto. Den sistnämnda passar mig bättre i layout. Jag har fått ihop lite bilder och notan slutar på 400 kr. Så det gäller att tänka sig för innan man beställer en bok. Men en kul grej. Jag ska testa några leverantörer till innan jag beställer. Ett enkelt program laddar man ner och sen kan man modifiera hur man vill innan man skickar iväg sin beställning.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?