Fyrfota djur att testa på......

Vad ska man öva att fotografera på, funderade jag på i morse. Jag behöver lära känna mitt nya objektiv och eftersom jag igår bokade en safariresa till Tanzania i februari nästa år, så behöver jag öva.

Strömsholm for upp i huvudet för där finns massor av fyrbenta djur. Hästar i hagarna brukar det alltid finnas där sent in på hösten i hagarna. Men nu var jag nog lite väl sent ute så här i novembermånaden. Inte en enda häst i dom stora hagarna. Jag som skulle testa att fota på långt håll.

Nåväl gick en runda vid slottet där galoppbanorna är och några tjejer var där och red på sina hästar.

Jag for sen vidare till Ålholmen mot Kvicksund. Minsann så var hagarna fulla av fyrfotingar. Här brände jag av en hel del bilder.

När jag närmade mig stängslet då dom stod och åt i lugnan ro vid höbalarna så gillade dom inte min plötsliga närvaro utan satte av i galopp, men hungern fick dom strax att vända tillbaka. Men dom hade full koll på mig.

Sen tröttnade jag på dessa bjässar för dom bara stod vid sina höbalar och åt. Ingen mer fart på dom blev det. Så jag for hemåt mot Köping igen och tog mig nu till Norsa hagar. Här har jag aldrig varit förut men det är ett populärt fotoställe för fågelentusiaster. Nu var det ju inte fågelsäsong men jag tänkte spana in stället ändå. Hit kommer jag att återkomma, det kan jag lova. Väldigt fint ställe.

Det fanns några fyrfotingar här också. Inte det bästa fotovädret, gråmulet och lite kylslaget. Men vad gör det när man ska testa och lära sig hantera  sitt objektiv.

Inlagt 2013-11-07 17:07 | Läst 907 ggr. | Permalink
Övning ger färdighet, det var bra bilder du la upp. Ha en trevlig kväll :)
Mvh. Jorma
Svar från Tinaspicture 2013-11-07 18:35
Tack Jorma :) Det är bara att fortsätta lära sig mer...



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?