När blommorna vissnar....

Jahapp...Då var man tillbaka igen.

Men direkt hem for jag inte när jag klev av landgången efter tio dagars jobb på sjön, utan det blev direkt hem till föräldrarna och ligga där natten till fredag. Min pappa är riktigt dålig och det är i slutskede för honom.  Dagen efter så åkte jag hem och donade lite för att sedan återvända och då hade jag kameran med mig för jag kände att jag behövde ha lite tidsfördriv medan jag är där. Mycket blommor har föräldrarna i sin trädgård, men jag har inte fotat det som fortfarande blommar utan riktade in mig på blommor som är på väg att vissna eller har vissnat och bara frö ställningarna är kvar.

Ingen direkt tanke bakom valet av motiv eller så var det ett undermedvetet val.

Det är ganska tungt runt om mig nu igen. Det är ju inte länge sedan jag gick igenom detta. Men man väljer ju inte sin tid själv. Det man däremot väljer, det är att ta tillvara på tiden på bästa sätt och det tänker jag göra.

Inlagt 2013-08-17 18:24 | Läst 1848 ggr. | Permalink
Förstår att det är tufft, men ändå bra att du försöker se det positiva i allt....
Tänker på dig!
Ha det gott!
Svar från Tinaspicture 2013-08-18 17:18
Tack Helené, dina ord värmer
Gillar dina bilder och det du gör. Det som vissnar har sin egen skönhet, blommor och människor. Nej, förresten, vissna är inget bra ord om människor. Åldrande, och kanske också den sista perioden, kan ha sin egen skönhet om inte smärta, fysisk eller mental, är för stark. Kram/ Björn T
Svar från Tinaspicture 2013-08-18 17:18
Tack Björn, det var fint skrivet av dig.



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?